Mile Kitić gost Ivana Rakitića na Nou Campu

Uživa u njegovim pjesmama

Mile Kitić gost Ivana Rakitića na Nou Campu

Srbijanski pjevač Mile Kitić biće gost Ivana Rakitića na utakmici Lige prvaka između Barcelone i Arsenala. 

Fudbaler Barcelone je poznat po tome što uživa u 'cajkama', a nije tajna da je za vrijeme nastupanja u Schalkeu bio i suspendovan iz momčadi jer se zajedno sa Krstajićem prekovremeno zadržao na koncertu Mileta Kitića. 

"Novinari su me znali pitati dok su Mladen i Ivan ostali u noćnom klubu. Uvijek sam govorio isto, samo do 23 sata, a slavili su tada neki rođendan", rekao je Mile Kitić u razgovoru za Blic i potom nastavio:

"Ivan i Mladen su veliki prijatelji. Sjećam se da su 2007. godine kažnjeni jer su ulovljeni kako odlaze s mog nastupa u pola pet ujutro. Nisu samo oni dolazili na moje nastupe. Jednom sam na pozornici pjevao pjesmu 'Šampanjac', a ono neki Južnoamerikanci iz Schalkea znaju sve riječi. Poslije sam saznao da ih je Krstajić naučio cijelu pjesmu."

Barcelona će uzvratni susret osmine finala Lige prvaka igrati 16. marta na Nou Campu, a među brojnim gledateljima će biti i Mile Kitić.

"Ivan mi je ostavio karte za utakmicu. Pričao mi je o atmosferi na stadionu i sad sam konačno pronašao vremena da odem na utakmicu i vidim kako igra ta Barcelona", istakao je na kraju popularni srbijanski pjevač. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi