Milica Dabović otkrila šta bi uradila za 400.000 dolara

"Nemam granica, luda sam skroz"

Milica Dabović otkrila šta bi uradila za 400.000 dolara

E. Čaušević

Bivša srbijanska košarkašica Milica Dabović nedavno je izazvala dosta pažnje kada je odlučila da se prijavi na stranicu za odrasle OnlyFans gdje objavljuje svoje golišave fotografije, a otkrila je i šta bi uradila ukoliko joj neko ponudi 400.000 dolara.

Nekadašnja košarkašica izazvala je veliku pažnju prije nekoliko sedmica kada je potvrdila da je otvorila svoj profil na OnlyFansu koja inače služi za objavljivanje provokativnih i golišavih fotografija.

Takve fotografije mogu vidjeti samo oni koji se pretplate na profil, a mjesečna pretplata obično iznosi između 15 i 20 dolara.

Nakon što su se pojavile da je nekadašnja košarkašica zaista otvorila profil na stranici za odrasle ona se i sama oglasila kako bi potvrdila te informacije i objasnila je zašto je to uradila.

"Pošto ste svi željeli moj OnlyFans, odlučila sam da vam uslišim želju. Volim da se slikam, volim da slikam svoje tijelo tako da sve slike od sada idu tamo. Još jedan skandal, manje, više. Pala je i opklada da ću imati preko 1.000 pratilaca za manje od 24 sata", napisala je Milica nedavno.

Milica je na OnlyFansu itekako aktivna i u svega nekoliko sedmica već je objavila oko 50 fotografija, a neke od njih našle su se i u javnosti.

Oglasi

Također, ova nekadašnja košarkašica se našla ponovo u centru pažnje nakon što je gostovala u jednoj emisiji, a voditelj ju je pitao šta bi uradila, odnosno koliko bi pokazala svog tijela da joj neko ponudi 400.000 dolara.

"Samo 15 dolara je pretplata. Vidiš kako sam jeftina", rekla je Milica na početku, a onda ju je voditelj pitao šta će da uradi ako joj neko plati 400 dolara.

"To su male pare za mene. Pomislila sam da ćeš reći 400.000 ili 14.000, a ne 400 dolara. 15 dolara je samo učešće, odnosno pretplata i da oni mene prate", objašnjavala je nekadašnja košarkašica.

Nakon toga voditelj ju je pitao šta bi uradila da joj neko plati 400.000 dolara, a njen odgovor baš i nije bio najjasniji. Prvo je rekla da bi za taj novac kupila kuću jer nije shvatila da se pitanje odnosilo na to da li bi se skinula gola za taj novac.

"Ništa. Da li si normalan. Nikada se ja ne bih skidala do kraja i to nije uopšte nikada bila namjera", poručila je Milica, a onda je na pitanje voditelja kakva je njena granica dala potpuno suprotan odgovor.

"Nemam ja granica. Luda sam skroz", zaključila je nekadašnja košarkašica.

@pitalice #foryou #foryoupage ♬ original sound - pitalice

Top Komentari

ShAla
Zna se nema zime za pingvine, kurwe i eskime
5 0
nestofino
Milica Dabović ( meša/ miješa ekavicu i ijekavicu) propala košarkašica koja sad na sav mogu način pokušava da zaradi monete. I ... Šatro se ne bi skinula do kraja? Ho ho ho... Ti bi meni za 400 dolara, CVILILA!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti