Pjanić objavio fotografije sa sinom Edinom, ali su svi samo gledali u zvijer od 200.000 eura

Mercedes u centru pažnje

Pjanić objavio fotografije sa sinom Edinom, ali su svi samo gledali u zvijer od 200.000 eura

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić nije zadovoljan baš statusom u Barceloni, ali je odlučan da se izbori za mjesto u početnoj postavi.

Pjanić se lagano navikava na život u Barceloni sa sinom Edinom, a jutros je objavio fotografije koje su mnoge oduševile.

Jasno je da je Pjanić itekako posvećen svom sinu Edinu, a to dokazuje svakom prilikom.

No, ono što je izazvalo pažnju mnogima jeste automobil pored kojeg su ono "pozirali". Radi se o Mercedesu G klase koji košta čak oko 200.000 eura. Jasno je da je ovo prava zvijer i ne može baš svako da ga sebi priušti.

2020 Mercedes-AMG G63: Review, Trims, Specs, Price, New Interior Features,  Exterior Design, and Specifications | CarBuzz

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

anes3000
Vece bogatsvo mu je sin vec svi mercedesi na svijetu ;)
21 0
lingafo
dijete u usta ljubiti, ogavno
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti