Miro Klose i Lukas Podolski loši su vozači?
Foto: EPA.eu

Panceri na jet-skiju

Miro Klose i Lukas Podolski loši su vozači?

Fudbalski reprezentativci Njemačke koji su smješteni u novoizgrađeni kamp u Campo Bahiji nastoje se na sve moguće načine odmoriti od napornih treninga, ali i priviknuti na vremenske uslove koji vladaju u Brazilu.

Dvojica njemačkih napadača koji vuku poljske korijene tako su se odlučila provozati na jet-skiju. Ipak, ni jedan od njih bio za upravljačem svoje vozilice, već su iznajmili svoje šofere.

Da li je to zato što su loši vozači ili je to mjera predostrožnosti koju je naložio njemački selektor Joachim Löw ostati će nam nepoznanica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.