Miss BumBum za SportSport.ba: Ako se Zmajevi plasiraju na Mundijal, ide 'poklon'
Brazilska manekenka je poznata kao velika navijačica Barcelone i fan Lea Messija. U centar pažnje je stigla kada je pokrenula kampanju da je Argentinac odblokira na društvenim mrežama.

U novogodišnjem razgovoru zanosna Suzy Cortez govorila o Džeki, Messiju...

Miss BumBum za SportSport.ba: Ako se Zmajevi plasiraju na Mundijal, ide 'poklon' · Ekskluzivno

Dokaz da se čitav život može izgraditi, i to vrlo uspješno, samo na stražnjici (istina vrlo oblikovanoj) je Suzy Cortez. Radi se o brazilskoj manekenki koja je 'zgrnula' 1,6 miliona pratilaca na Instagramu i prilično fino živi, a sve zasluge može pripisati isključivo svojim oblinama.

Istina, Suzy je i jako uporna, a dokaz za to smo imali prije nekoliko mjeseci kada je internet "digla na noge" da je Messi odblokira na društvenim mrežama. Zamislite, toliko ga je smarala da ju je blokirao, pa ga je još više smarala da je odblokira.

Da je među njima sada sve OK najbolje pokazuju i posljednje fotografije Suzy na Instagramu na kojima se vidi kako i dan danas ne odustaje od slika s dresom Messija - slika ima barem 1000. Eto, obzirom da živimo u takvom vremenu da je svaki cirkus vrijedan pažnje i naša Suzy se vinula u zvijezde pa je postala poznatija od bilo kojeg navijača Barce koji na stadion Camp Nou dolazi 50 godina.

Bilo nekome krivo ili drago, Suzy postade popularna i svaka njena nova fotografija ili tekst obori rekord. Iako je njeno fudbalsko znanje upitno, razgovarali smo malo i o tome, ali većinom smo se skoncentrisali na pitanja koja popularna 'Miss Bum Bum' najviše voli čuti - Ko je najljepši, koja je tajna formula njene stražnjice, šta će uraditi ako ovaj ili onaj osvoji ovo ili ono.

'Privatno vrijeme provodim većinom baveći se sportom. Praktikujem različite vrste sportova, treninge sa tegovima, fudbal, tenis i plivanje. Eto, otprilike tako provodim svoje vrijeme", poručila nam je na početku razgovora zanosna manekenka nakon što smo je upitali da nam otkrije ponešto iz privatnog života. S njom smo stupili u kontakt nakon što je na vlastitom twitter profilu objavila tekst portala SportSport.ba.

Ako ste se ikada pitali ko je za Suzy najljepši fudbaler na svijetu, sada ćete saznati. To je defanzivac Barcelone Gerard Pique za kojeg kaže da je savršen muškarac. Prisjetila se i vremena kada je napravila uzbunu na internetu pošto ju je Messi blokirao. Kaže da je on bio primoran da to uradi jer mu je djevojka vrlo ljubomorna.

"Pokrenula sam na Instagramu akciju i pozvala pratioce da mi pomognu kako bi ponovo mogla vidjeti Messijev profil. I, upalilo je na kraju. Messi me je odblokirao i očito se sve to isplatilo. Bila sam vrlo sretna".

E sad ono najzanimljivije, barem za nas iz BiH. Suzy očito ne prati puno fudbal iako kroz medije želi pokazati drugačije, a 'ulovili' smo je kada nam je rekla da zna samo jednog igrača iz naše zemlje. "Iz Bosne? Pa znam jednog - Edin Džeko. On je napadač Rome".

Svi građani BiH mogu računati na njemu podršku ako naša selekcija ode na naredno Svjetsko prvenstvo. Brazilka je dala i jedno obećanje tim povodom.

"Bosna i Hercegovina može računati na svu moju podršku kako bi se plasirala na naredno Svjetsko prvenstvo. Obećavam da bih se u tom slučaju slikala sa vašom zastavom, ne bi bilo nikakvih problema". Ovo bi svakako mogao biti i jedan dodatni motiv za naše Zmajeve i selektora Prosinečkog da dodatno 'zapnu' kako bi Suzy ispunila obećanje.

Potom se naravno osvrnula i na stražnjicu, evo tajne formule (pišite, bolje nego da pamtite):

"Mnogo treninga i rada sa tegovima. Osim toga, držanje stroge dijete i imat ćete najbolju stražnjicu na svijetu. Kada praktikujete fizičke aktivnosti to nije dobro samo za vašu ljepotu, već je dobro i za zdravlje tako da imate i malo više koristi".

Suzy dodajte i to da najviše voli jesti čokoladu. To joj je vjerovatno i jedan od poroka obzirom da vrijedno i naporno radi kako bi održavala zavidnu figuru.

Malo smo je, eto, upitali i oko Barcelone, pa nam je predvidjela da će Katalonci igrati u finalu Lige prvaka ove sezone. "Spremam se da idem u Madrid na finale ove sezone. Sigurna sam da će se Barcelona tamo naći, a nagradit ću ih jednim iznenađenjem".

Za kraj razgovora za portal SportSport.ba poznata navijačica Barcelone je iskoristila priliku da pošalje poruku svim fanovima iz Bosne i Hercegovine.

"Imam i jednu poruku za sve navijače iz Bosne i Hercegovine. Uskoro ću ih posjetiti i upoznati. Veliki poljubac za sve".

Ko je Suzy Cortez?

Osim stražnjice, Suzy ima i ime, porijeklo, zemlju u kojoj živi, posao kojim se bavi...

Ona je rođena 16. maja 1990. godine u Campinasu (mjesto u blizini Sao Paula). Čitav život se bavi manekenstvom, a prije nekoliko godina je osvojila nagradu 'Miss Bum Bum' koja se dodjeljuje Brazilki sa najljepšom stražnjicom.

Slikala se za poznate magazine kao što su Playboy, Maxim ili Sport Illustrated.

Top Komentari

Celtic
Ovaj sport postao expres ili onaj svet, samo o kurvetinama i sponzorušama pišu, nema veze sa sportom
58 6
Imran_rz88
Fujj Kurva da me posjeti sta ćeš me ti posjećavat Kurva nesto u fazonu slikat cu se sa vasom zastavom ma mars ti da me posjetia kurvo jedna Fujj Kurvetino
7 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.