Mlada Hrvatica brutalna prema NBA zvijezdi

Loš mu je bio ulet

Mlada Hrvatica brutalna prema NBA zvijezdi

O. Lekić

NBA zvijezda Kristaps Porzingis nije uspio proći kod 19-godišnje Hrvatice Ines Nikić. 

Košarkašu New York Knicksa je za oko zapala atraktivna Ines i nije mogao odoljeti da joj putem društvene mreže Instagram ne ostavi komentar na fotografiju, međutim, nije bio nimalo originalan i to ga je koštalo. 

On je pored slike ostavio emoji sa srcima umjesto očiju, da bi drugi pratilac lijepe Hrvatice odgovorio da je ona zapravo '99 godište, a ni sama Ines nije odoljela da dodatno "uništi" Porzingisa. 

Ines je potom objavila fotografiju sa svojim dečkom, a interesantno, u opisu je napisala: "Spavaš li mirno, Porzingis Kristapsu?". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi