Mlada novinarka otkrila da je u vezi sa igračem Real Madrida
Ona je velika navijačica Real Madrida i River Platea, a u Argentini se proslavila radeći kao saradnica u jednoj poznatoj emisiji

Argentinka ljubi Valverdea

Mlada novinarka otkrila da je u vezi sa igračem Real Madrida

E. Škorić

Argentinska novinarka Mina Bonino pohvalila se kako je postala nova djevojka mlade zvijezde Real Madrida.

Mina je postala nova WAGsica i očigledno uživa u takvom statusu. Njen novi dečko je urugvajski veznjak Real Madrida, 20-godišnji Federico Valverde.

Mina Bonina je 24-godišnja argentinska sportska novinarka koja je prilično popularna u svojoj zemlji od kada radi kao saradnik u jednom od najpoznatijih televizijskih programa 'Instrusos'.

Ove subote ona je na Instagramu otkrila da održava sentimentalnu vezu s urugvajskim igračem, a do sada su u tajnosti bili u vezi.

Novinarka nije dala nikakve detalje o svojoj romansi, ona je jednostavno htjela da je objavi tako što će podijeliti zajedničku fotografiju u svojim pričama na Instagramu, nacrtavši srce pored njegove oznake.

Pored toga, Valverde je takođe želio da se pohvali devojkom svojim pratiteljima, pa je nekoliko minuta kasnije napravio isti korak kao i njegova djevojka.

Mina je, inače, mavijačica River Platea, kojeg je pratila na Santiago Bernabeu kada je njen omiljeni klub pobijedio Bocu Juniors i osvojio naslov južnoameričkog prvaka.

Također, u više navrata se ranije slikala u dresu Real Madrida, za koji očito navija, posebno sada kada joj je dragi u tom klubu.

Sada je u odabranom društvu ljepotica koje su u vezi ili braku sa poznatim i slavnim igračima. Uz to, imat će priliku da upozna još neke slavne ličnosti u društvu svog izabranica Federica, koji sve više igra kod Santiaga Solarija u Realu ove sezone.

View this post on Instagram

Campaña otoño/invierno @promesseoriginal Make up: @meryfolgar Peinado: @feferobledopeinador ¡Feliz día mujeres! ♥️

A post shared by Mina Bonino (@minabonino) on

View this post on Instagram

Siamo connessi 🤙🏼 #sportitalia 🇮🇹♥️🇦🇷 @loredesa

A post shared by Mina Bonino (@minabonino) on

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi