Mladi golman Bešiktaša preminuo nakon što je izboden nožem

Svađa oko djevojke

Mladi golman Bešiktaša preminuo nakon što je izboden nožem

Tužne vijesti stižu iz Turske, gdje je mladi golman Bešiktaša Servet Dundar preminuo nakon što je prije desetak dana napadnut od strane petorice momaka.

Tada su golmana U-16 selekcije Bešiktaša izboli nožem u prsa, nakon čega je prevezen u bolnicu. Tamo je Servet reanimiran, ali borbu nije uspio dobiti...

Napad se desio prije desetak dana u Istanbulu, a Servet je te nesretne noći bio sa svojim rođakom, koji je zapravo i bio meta napada. Napadači su im ukrali mobitele, satove i novčanike, a Servetov rođak je uspio preživjeti ali je ostao paralizovan.

Navodno je povod za ove nemile scene bila jedna djevojka koja je posvađala ove dvije strane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.