Mlađi je 30 godina od Neymarove mame, a od zvijezde PSG-a pokušao je sakriti jednu stvar

Ljubav nema granica

Mlađi je 30 godina od Neymarove mame, a od zvijezde PSG-a pokušao je sakriti jednu stvar

Endin Čaušević
Teme:

Mnogi su bili u šoku kada je prije nekoliko dana objavljeno da je Neymarova mama, Nadine Goncalves, pronašla novog momka i da je on čak mlađi i od njenog sina.

Nadine se od Neymarovog oca rastavila prije četiri godine i očito je odlučila uživati u životu. Međutim, niko nije mogao ni sanjati da će je zavesti momak koji je čak mlađi od njenog sina Neymara.

Naime, Nadine je u ljubavnoj vezi sa 22-godišnjim Tiagom Ramosom koji je inače brazilski model, ali i gejmer. Ona je vezu obznanila na Instagramu kada je objavila nekoliko fotografija, te poručila: "Neobjašnjivo se ne može objasniti, ako živite ljubav".

Čini se da je Neymar odobrio vezu svoje majke sa znatno mlađim momkom, a komentarisao je i fotografiju koju je ona objavila: "Mama, budi sretna. Volim te".

Naravno, brazilski mediji su odmah odlučili saznati ko je Tiago Ramos koji je čak 30 godina mlađi od Nadine. Tiago je i šest godina mlađi od Neymara, ali očito je da ljubav nema granica.

Brazilci su otkrili da je Ramos čak bio profesionalni fudbaler, ali da se odlučio posvetiti drugim stvarima u životu. Ramos je igrao u nižim brazilskim ligama, a posljednji klub u kojem je nastupao bio je Guarena.

Tiago Ramos, playing for Villafranca.

No, kada se počeo zabavljati s Neymarovom mamom odlučio je da odustane od profesionalnog igranja fudbala. U decembru prošle godine je počeo putovati često u Madrid i Pariz, a ubrzo nakon toga raskinuo je ugovor s klubom.

Navodno, Tiago je pokušao od Neymara sakriti činjenicu da je bio profesionalni fudbaler jer su odmah mnogi posumnjali da je odustao od svega jer je vidio šansu da dođe do velikog bogatstva ukoliko se bude zabavljao s Nadine.

Iako je ona 30 godina starija od njega oni tvrde da su veoma zaljubljeni, a navodno uskoro bi se mogli i vjenčati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi