Moda u rukavu: Husejinović 'prezentovao' najnoviji modni krik

"On je modni guru..."

Moda u rukavu: Husejinović 'prezentovao' najnoviji modni krik

O. Lekić

"On je modni guru...", pjesma je koja, barem gledajući sam njezin naziv, opisuje nogometaša Slobode Saida Husejinovića.

Husejinović u posljednje vrijeme pruža sve bolje partije u dresu Slobode, no igračke kvalitete s kojima raspolaže i nisu novost koliko je zapravo njegov specifični stil odijevanja koji jamči instantno okretanje glava gdje god se pojavi.

Vezista Slobode je pratioce na Instagramu počastio objavom nove fotografije u osebujnoj odjevnoj kombinaciji, a komentar mu je ostavio i Amer Gojak s kojim je dijelio svlačionicu u Dinamu, napisavši, između ostalog: "Šminko..."

To je Husejinović. Igrač koji će vas na terenu oduševiti driblingom, pa se presvući u 'civilku' i ponovo privući pozornost.

Top Komentari

Havdika
Kalesija STYLE
73 7
Heller
seljak
35 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi