Modrić se počastio luksuznom vilom

Izdvojio 2,3 miliona eura

Modrić se počastio luksuznom vilom

Luka Modrić odlučio je riješiti svoje stambeno pitanje u Madridu i sa suprugom Vanjom kupio je luksuznu kuću u vrijednosti od 2,3 miliona eura. 

Vila hrvatskog fudbalera nalazi se u urbanom naselju La Moraleja i velika je 700 metara kvadratnih, a cijelo se imanje proteže na 3000 metara kvadratnih. Uređena je u suvremenom stilu i bračni par će je dodatno renovirati, kako bi je prilagodio svojim potrebama i ukusu. 

Prvi komšija će mu biti Predrag Mijatović, a u istom naselju stanuju i saigrači Javier Hernandez, Karim Benzema, Raphael Varane i Marcelo. Zanimljivo je, da je novu Modrićevu kuću u danima dok je igrao u Realu iznajmljivao francuski napadač Nicolas Anelka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.