"Moj suprug Riyad Mahrez nije tipčan muškarac - ne pije, ne vara me..."
Rita (24) smatra da je izabrala pravog saputnika u životu i hvali svog izabranika koji nije sklon alkoholu, kao niti varanju žene, pošto je strogo u vjeri

Rita ponosna na svog dragog

"Moj suprug Riyad Mahrez nije tipčan muškarac - ne pije, ne vara me..."

Edmir Škorić

Supruga zvijezde Manchester Cityja Riyada Mahreza, Rita (24) priča kako njen suprug nije običan, pošto jednostavno - ne pije i ne vara je s drugima ženama.

Mahrez je kao i svaki drugi poznati svjetski nogometaš uvijek na meti djevojaka, što na društvenim mrežama, što u svakodnevnom stvarnom životu, ali Rita ne brine da će je njen dragi prevariti.

"Riyad je stvarno utemeljen i ponizan momak i nadam se da nas ništa neće promijeniti, kao što i do sada nije. Kako sam ga upoznala? Hodala sam duž Oxford Streeta, a on mi se obratio svojim francuskim naglaskom i razmijenili smo brojeve. Otkrio mi je kasnije da je nogometaš, a ja sam pomislila: 'Oh, ne želim ovaj život, njega će druge djevojke uvijek loviti'. Htjela sam da imam miran život, ali on me proganjao i bombardirao telefonskim pozivima i nisam mogla da ga odbijem", ispričala je Rita.

Njih dvoje sada imaju dvije mlađe kćeri i planiraju i službeno da se vjenčaju naredne godine.

"Nikada nisam imala problema s njim. On uvijek ima neka iskušenja, ali znam da me ne vara. Nikada nije pio alkohol, jer je musliman. On je drugačiji od ostalih muškaraca, znam da sve što radi, radi iz srca i da me ne bi prevario", kazala je.

Top Komentari

F_C_Bracelona_
On musliman a žena mu hoda polugola ... hmmm
37 16
Heller
jao sise, do pupka
29 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi