Može li Reus odoljeti: Dođi u Bayern ja ću te voziti

Atraktivna ponuda za fudbalera Borussije

Može li Reus odoljeti: Dođi u Bayern ja ću te voziti

Marco Reus fudbaler Milionera iz Dortmunda kažnjen je sa 540.000 eura zbog vožnje bez vozačke. Reus je od 2011. do 2014. vozio bez vozačke, a fudbaler Borussije nikada nije položio vozački ispit. 

Sada je Reus dobio ponudu od atraktivnog njemačkog modela, Jordan Carver, koja je poručila ovom fantastičnom napadaču da će ga voziti svakog dana ukoliko potpiše za minhenski Bayern. 

Jordan je poznati model za veš i kupaće kostime, živi u Sjedinjenim Američkim Državama, a porijeklom je Njemica. Po svemu sudeći i veliki navijač bavarskog diva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.