Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Levante 1,95, Austrija Beč 1,85

Nigdje neće moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Levante 1,95, Austrija Beč 1,85

S. Grebović

Finiš je sezone u većini liga u Evropi. I ovog petka mnogo zanimljivih parova, a bukmejkeri Mozzarta bili su široke ruke i za danas izabrali dvije kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. 

Provjerite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

LEVANTE – KADIZ (PETAK, 21.00), KEC 1,95

Levante i Kadiz su osigurali opstanak, a večeras završavaju sezonu u Primeri. Fudbaleri ovih timova već misle na odmor. Tim iz Valensije je bez pobjede već sedam kola, dok je Kadiz vezao dva poraza od Elčea i Osasune. Oba tima su na posljednje tri utakmice odigrali kombinaciju GG3+. U prvom dijelu sezone u Kadizu nije bilo pobjednika – 2:2. Zanimljivo, sva četiri gola su postignuta u prvih 45 minuta. Levante je bez pobjede na svom terenu već četiri utakmice, dok je Kadiz samo jednom poklekao u gostima na prethodnih četiri meča.

RID – AUSTRIJA BEČ (PETAK, 19.00), DVOJKA 1,85

Još jedna loša sezone za bečku Austriju koja nije uspjela da se plasira među najboljih šest timova u Bundesligi. Trenutno je tim iz prijestonice Austrije najbolji u grupi za ispadanje. Sa Hartbergom se bori za prvo mjesto koje donosi plej-of za plasman u kvalifikacije za Konferencijsku ligu. Rid je na desetom mjestu, ali ne mora da brine oko opstanka jer je Sankt Pelten blizu ispadanja. Rid nema pobjedu već četiri kola, dok je Austrija vezala dva trijumfa. Ova dva tima su odigrali ove sezone u austrijskoj Bundesligi tri utakmice, a Austrija je pobijedla dva puta, dok je jednom bilo neriješeno.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Top Komentari

kobe24
Dosadili ste više s mocartom i promovisanjem kladionica
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi