MOZZART Lucky Super 6 - Isplaćen zlatni bonus džekpot!

MOZZART Lucky Super 6 - Isplaćen zlatni bonus džekpot!

Sponzorski tekst

Zlatni Bonus Džekpot isplaćen u Istočnom Sarajevu - srećni dobitnik zaradio 10.739,45 KM!

MOZZART LUCKY SUPER 6, nova igra klađenja na brojeve na kojoj možete osvojiti i do 100.000 KM, za kratko je vrijeme pobrala simpatije naših igrača! Nova igra je donijela dodatne mogućnosti i iznenađenja, a igračima su u svakom trenutku na raspolaganju tri bonus znaka, najveće kvote, te brojni džekpotovi koji donose fantastične dobitke i čekaju da budu osvojeni.

MOZZART LUCKY SUPER 6 svakog dana obraduje stotine ljudi širom Bosne i Hercegovine, a sinoć je posebno ''lucky'' bio jedan igrač iz Istočnog Sarajeva 1. Na tom uplatno-isplatnom mjestu uhvaćen je Zlatni Bonus Džekpot, a naš igrač je osvojio tačno 10.739,45 KM!

Ovde sigurno nije kraj iznenađenjima, u narednom periodu biće ih još više.
Sreća se piše sa šest brojeva. Odigraj i ti svojih srećnih šest, možda ovakva fantastična suma čeka baš vas!

Čestitamo dobitniku!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi