M:tel i HTC sa korisnicima pomjeraju granice stvarnosti

M:tel i HTC sa korisnicima pomjeraju granice stvarnosti

Sponzorski tekst
Teme:

Revolucionarni i jedinstveni sistem virtuelne realnosti, HTC Vive, biće predstavljen domaćoj javnosti u okviru dvodnevnog „show room-a“ u ponedjeljak, 28. marta i u utorak, 29. marta, u Muzičkom paviljonu parka „Petar Kočić“ u Banjaluci.  

Kompanije m:tel i HTC omogućiće predstavnicima medija, kao i najbržim korisnicima koji se prijave putem facebook aplikacije „HTC Vive avantura“, da tokom dva dana dožive jedinstveno, interaktivno virtuelno iskustvo. Posjetioci „show room-a“ u Banjaluci imaće priliku da kroče u nepoznato i tokom 15 minuta poigraju se sa potpuno drugačijom stvarnošću. 

Inovativni HTC Vive je plod zajedničkog razvoja i udruženih snaga kompanija HTC i Valve, i predstavlja novitet u svijetu tehnologije za široko potrošačko tržište koji danas prevazilazi granice realnosti stvaranjem potpuno impresivnih i prožimajućih 3D iskustava, mjenjajući način na koji komuniciramo, zabavljamo se, učimo i obučavamo se za rad. 

Zainteresovani se mogu prijaviti za učešće u ovom nesvakidašnjem događaju i doživljaju putem zvanične Facebook stranice kompanije m:tel, na adresi facebook.com/mtelbih, nakon čega će im biti dodijeljen termin u kome mogu da isprobaju ovaj nevjerovatni sklop koji pomjera granice ljudske mašte inspirativnom virtuelnom realnošću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi