Muhamed Konjić uspješan i kao košarkaš

S veteranskom ekipom Maxi Sarajevo osvojio turnir na Hvaru

Muhamed Konjić uspješan i kao košarkaš

Muhamed Konjić, prvi kapetan naše nogometne reprezentacije, koji je tijekom svoje sjajne karijere branio boje mnogih poznatih klubova, ovih se dana u 48-oj godini života okušao i u košarci i to s popriličnim uspjehom.

Muhamed je postao članom veteranske košarkaške momčadi Maxi iz Sarajeva. Posljednji uspješni nastup Konjić i društvo imali su nedavno na 6.Međunarodnom košarkaškom turniru veterana, na Adriatic kupu koji se igrao u Jelsi na Hvaru.

Njegova momčad osvojila je prvo mjesto u najstarijoj kategoriji pobijedivši u finalu vršnjake iz košarkaškog kluba Ploče, a svjedoci kažu da je Konjić svoju minutažu odigrao i više nego korektno za jednog nogometaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi