Mulalić i Tiago posjetili mladog Anesa Bostandžića
FOTO: fkzeljeznicar.ba

Za svaku pohvalu

Mulalić i Tiago posjetili mladog Anesa Bostandžića

Adnan Beganović

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Željezničar, Edis Mulalić i najbolji strijelac ekipe, Tiago Rodrigues Faria, posjetili su mladog navijača Plavih s Grbavice, Anesa Bostandžića, koji se trenutno na Pedijatrijskoj klinici KCUS liječi od Guillain Barre sindroma, prenosi službena stranica Željezničara.

Uz ugodno druženje i razgovor, Mulalić i Tiago su Anesu predali prigodan poklon iz klupskog fan shopa te mu poželjeli brz oporavak koji će se u narednih dvadesetak dana nastaviti u fojničkom Reumalu. Tiago je također ovom prilikom Anesu obećao posvetiti svoj naredni gol", navodi službena stranica Željezničara.

Anes Bostandžić je rođen 01.06.2004. godine i član je karate reprezentacije Bosne i Hercegovine u svom uzrastu. Početkom ove godine je osvojio bronzanu medalju na Balkanskom prvenstvu, a na jednom od internacionalnih takmičenja koje se održalo u Splitu, pobijedio je i aktuelnog prvaka Balkana. Prije ovih uspjeha bio je i član Omladinskog pogona Fudbalskog kluba Željezničar.

Fudbalski klub Željezničar Anesu je poželio brzo ozdravljenje i povratak svim sportskim i životnim uspjesima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.