Nesuđeni bh. reprezentativac osumnjičen za prodaju više od 300 kg droge, sada je iza rešetaka!

Njemački mediji prenijeli vijest

Nesuđeni bh. reprezentativac osumnjičen za prodaju više od 300 kg droge, sada je iza rešetaka!

Admin Čaušević

Mustafa Kučuković, danas penzionisani fudbaler, se prije 15-ak godina povezivao s reprezentacijom Bosne i Hercegovine. 

Njemački mediji prenose vijest kako je Kučuković uhapšen zbog trgovine ogromne količine droge zajedno sa svojim partnerom.

Bivši napadač HSV-a je osumnjičen da je zajedno sa svojim partnerom u aprilu i maju 2020. godine prodao 230 kilograma marihuane, oko 30 kilograma hašiša i 50 kilograma kokaina.

Kučuković je već u zatvoru, a hapšenja su izvršena u Hamburgu i Gelzerkirhenu.

On se fudbalskom svijetu predstavio igrajući za HSV u kojeg je stigao isključio radi Sergeja Barbareza kako je svojevremeno govorio za njemačke medije.

"Zašto sam došao baš u HSV? Zbog Sergeja Barbareza. Nekoliko puta sam razgovarao sa njim, rekao mi je da će mi pomoći, a on mi je uostalom i veliki uzor", govorio je on tada.

Bio je izuzetno telentovan napadač, željeli su ga razni evropski klubovi, međutim odlučio se za HSV. Nastupao je i za omladinske selekcije Njemačke.

Kučuković je nastupao u istoj generaciji sa Manuelom Neuerom, Samijem Khedierom, Matsom Hummelsom. Igračima koji su 2014. godine postali prvaci svijeta.

Karijera mu je nizbrodo krenula prije desetak godina kada je počeo mijenjati klubove kao na traci. Od fudbala se oprostio 2017. godine.

Top Komentari

Matic
Pa ovaj bi se odlicno ukopio u nas savez sa lopinama poput ivice osima, elvedina begica i ostale bagre koja je pustila duboko korjenje u savezu i tesko ce se iskorijeniti.
6 24
K78
Ma bravo Muki... hahahahaha... ni manje ni vise nego 300 kg... pa i Pablo Escobar bi pozavidio..
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije