Mutu na dnu: Propao mu transer jer je pijan tražio vizu

Mutu na dnu: Propao mu transer jer je pijan tražio vizu

A. Beganović

Legendarnom rumunskom fudbaleru Adrianu Mutuu transfer u indijski Pune City propao je jer se u indijskom veleposlanstvu pojavio pijan.

Nakon što je napustio redove rumunske Astre, Mutu je dogovorio transfer sa indijskim Pune Cityjem, no isti nije realizovan.

Rumunski mediji pišu da je transfer propao jer mu nije odobrena viza pošto se u indijskom veleposlanstvu pojavio u pijanom stanju.

Navodno je Mutu shvativši da neće dobiti vizu počeo vrijeđati osoblje indijskog veleposlanstva, a intervenisalo je i osiguranje, koje je legendarnog rumunskog fudbalera izbacilo iz zgrade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.