Mutu želi usvojiti bebu koju je majka bacila u kanalizaciju

Potresla ga proiča iz Kine

Mutu želi usvojiti bebu koju je majka bacila u kanalizaciju

A. Beganović

Jedan od najboljih rumunskih fudbalera u posljednjih desetak godina, Adrian Mutu, želi usvojiti kinesku bebu koju je nedavno majka bacila u kanalizaciju.

Naime, prije par dana priča o majci koja je tek rođenu bebu nacila u kanalizaciju zaprepastila je svijet, a Adrian Mutu je istom jako bio potresen, te je odlučio da ponudi starateljstvo nad bebom.

"Nevjerovatno, pozlilo mi je kada sam čuo ovu vijest. Cijeli dan nisam mogao ništa okusiti i samo sam o tome razmišljao. To što je dječak preživio je pravo čudo, a kada sam vidio sliku odmah sam sam sebi rekao da ga moram usvojiti", izjavio je Mutu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije