Muvala se sa zvijezdom Intera, pa dala 'vruće' obećanje cijelom timu

Navijajte za Inter...

Muvala se sa zvijezdom Intera, pa dala 'vruće' obećanje cijelom timu

O. Lekić

Prelijepa manekenka Sabrina Hammami u italijanskoj javnosti slovi za veliku navijačicu Intera. 

Za svoj voljeni klub ova smeđokosa djevojka je spremna da uradi sve, a kako bi motivisala Nerazzurre na putu do duge očekivane titule odlučila je dati 'vruće' obećanje cijeloj ekipi Luciana Spallettija. 

Ako Inter osvoji šampionsku titulu, Sabrina će se skinuti gola i izvesti striptiz pred svim igračima Intera, što je potvrdila i za italijanske medije.

"Zašto da ne. To bi bilo divno iznenađenje za sve", kazala je Sabrina, pa potom otkrila da je jedan igrač Intera posebno privlači.

"Nedavno sam flertovala sa Joaom Marijom. Posebno volim fudbalere, za dvojicu sam bila i vjerena u prošlosti. Ali, želim istaknuti da uopšte na gledam na to ko ima novca..."

Na svom Instagram profilu Sabrina je već postavila nekoliko provokativnih fotografija kako bi igračima Intera probudila maštu. Nema šta, dobili su lijep vjetar u leđa.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi