Muzička legenda brutalno izvrijeđala Ibrahimovića
Foto: EPA

Liam Gallagher oštro prema Ibri

Muzička legenda brutalno izvrijeđala Ibrahimovića

M. Šljivak

Nekadašnji pjevač britanskog rock sastava Oasis, Liam Gallagher, poznat je kao veliki navijač Manchester Cityja.

Samim tim što navija za Građane, crveni dio Manchestera gdje igra United mu nije baš naročito drag, što je još jednom pokazao u razgovoru za britanske medije.

Ovog puta se okomio na Zlatana Ibrahimovića, kojeg je u jednoj emisiju brutalno izvrijeđao. Gallagher se naravno najviše dotakao nosa.

"Izgleda kao lik iz je.... crtaća, zar ne? Sjećate se tog je.... pijetla? Postoji taj crtani sa velikim pijetlom. Provjerite na Google. Ne volim ga. Igra za United, je li tako?", rekao je Gallagher.

Velika zvijezda britanske muzičke scene često je na utakmicama Cityja. Nikada nije krio da je veliki navijač, a sigurno mu ni Zlatan na ove riječi neće ostati dužan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi