NBA košarkaš brutalno pretukao suprugu pred djecom: "Ne mogu više, prestravljeni smo"
Foto - Instagram

Stravične scene

NBA košarkaš brutalno pretukao suprugu pred djecom: "Ne mogu više, prestravljeni smo"

Midhat Šljivak

NBA zvijezda i član Charlotte Hornetsa, Miles Bridges, brutalno je pretukao suprugu Mychelle Johnson.

Ovaj 24-godišnji košarkaš uhapšen je u Los Angelesu zbog napada na ženu, a nešto kasnije se ispostavilo da je brutalno pretukao vlastitu suprugu.

Mychelle Johnson je povrede pokazala na društvenim mrežama i nesretna žena nije mogla više da šuti.

"Žao mi je što je došlo do ovog, ali više ne mogu da šutim. Dopustila sam nekom da mi uništi dom, da me na svaki mogući način ponižava i da istraumatizira našu djecu. Neću više dopustiti to, ali ni šutnju osoba oko njega koje ga štite", napisala je između ostalog Mychelle nakon teških povreda koje je zadobila.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfdGh08jdvz/[/instagram]

U brutalnom napadu dobila je teške povrede. Slomljen joj je nos, zglob, pokidan joj je ušni bubnić, potrgan mišić u vratu, a tu je još dosta povreda po ostatku tijela.

"Moja djeca zaslužuju bolje. Ne želim više nikom da se ponovi. Učinio je to pred djecom koja su prestravljena. Želim samo mir", poručila je Mychelle.

Bridges je nakon hapšenja platio kauciju od 130.000 dolara i nalazi se na slobodi, a već su se pojavile peticije u kojima se traži da zvijezda Hornetsa više ne bude član nijednog NBA tima.

Top Komentari

Arnel925
Sigurno je zaslužila. Nebi je bez razloga niko pretukao
1 10
kukuruz
Može ona još. Crncima se sve prašta.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi