Svi su gledali samo u njega: NBA košarkaš zaprepastio odjećom u kojoj se pojavio na utakmici
Foto - Indiana Pacers

Myles Turner u elementu

Svi su gledali samo u njega: NBA košarkaš zaprepastio odjećom u kojoj se pojavio na utakmici

M. Šljivak

NBA zvijezde često znaju pretjerati izborom odjeće u kojoj dolaze na utakmice.

Odijela među košarkašima u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta odavno nisu tako popularna, a i kada ih obuku to su uglavnom neke nakaradne izvedbe iz čudnog svijeta mode.

Prethodnih godina se često pisalo o onom u čemu su na utakmice dolazili Russell Westbrook, Kyle Kuzma i James Harden, ali 'igricu je prekucao' košarkaš Indiana Pacersa Myles Turner.

Na utakmici protiv Detroit Pistonsa ovaj 25-godišnji centar se pojavio u nekoj vrsti mješavine duksa i džempera i privukao je ogromnu pažnju na sebe.

"Ovo je umjetnost", kratko su iz Pacersa komentarisali dolazak Turnera u ovoj odjeći na utakmicu.

Oglasi

Bez ikakve dileme ovaj košarkaš je nadmašio apsolutno sve što smo vidjeli dosad, a njegov izbor odjeće šokirao je apsolutno sve.

Myles Turner je u NBA ligu stigao 2015. godine kao 11. pik, a birali su ga upravo Pacersi. Ispostavio se kao dobar izbor jer je prethodnih godina igrao jako dobru košarku.

Ovaj 211 centimetara visoki centar s univerziteta Texas u karijeri je na prosjeku od predko 12 poena i šest skokova po utakmici.

Ove sezone Turner je na prosjeku od 12.9 poena i 7.1 skokova po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi