Na šta je Joshua potrošio prvi novac nakon borbe?

Veoma zanimljivo

Na šta je Joshua potrošio prvi novac nakon borbe?

Britanski bokser Anthony Joshua u subotu navečer je pobijedio Wladimira Klitschka i postao prvak svijeta u teškoj kategoriji.

On je od te borbe inkasirao 15 miliona funti, a veoma je zanimljiv način na koji je potrošio prvi novac. 

Naime, on je bio dužan 120 funti za pranje svoje odjeće u lokalnoj praonici odjeće, a baš taj račun mu je prvi pao na pamet nakon borbe protiv Ukrajinca.

"Kao prvo, moram platiti račun. Veoma je visok", našalio se Joshua, a vlasnik ove praonice u sjevernom Londonu Muaqeem Bakhtari poručio je da Joshua i njegova porodica dugo vremena dolaze kod njega na pranje odjeće.

"Njegov račun nije ništa posebno. On se uvijek šali oko toga. Prodavnica je uvijek otvorena za njega i članove njegove porodice - oni su dragi ljudi. Znamo ga još prije nego što je postao olimpijski šampion, dakle nekih sedam ili osam godina i on je još uvijek veoma fin momak. Ništa se nije promijenilo", rekao je Bakhtari.

Podsjetimo, Joshua je u subotu navečer dva puta poslao Klitschka na pod, a sudac je meč prekinuo pred kraj 11. runde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti