Na svojim "loptama" napisala: Zlatna lopta za Zlatana!

Ljepotica poručila onima koji biraju

Na svojim "loptama" napisala: Zlatna lopta za Zlatana!

Zlatan Ibrahimović sinoć je u susretu njegovog PSG-a sa Anderlechtom umalo stigao Messijev rekord od pet pogodaka na jednoj utakmici Lige prvaka.

U Bruxellesu je Anderlechtu dao četiri pogotka u pobjedi Svetaca od 5:0. Ibrahimović je tako nastavio postizati golove koja se slobodno mogu nazvati remek-djelima.

U posljednjih je pet utakmica zabio je čak 10 "komada", forma mu je na vrhuncu pred najvažnije utakmice za Švedsku, a zadatak neće biti lagan jer će na suprotnoj strani biti Portugal predvođen Cristianom Ronaldom.

Poznata fudbalska navijačica i model Virginie Caprice opet je na društvenim mrežama podigla temperaturu. Ovaj put je na njenim grudima ispisan slogan "Zlatan Ballon d'Or". Poruka je jasna, ona želi da "zlatni dečko" odnese Zlatnu loptu za sezonu 2013/2014.

Na njezinu žalost, tu će dužnost umjesto nje obaviti selektori i kapiteni reprezentacija, te novinari širom svijeta. Nagrada će biti dodijeljena početkom januaru 2014. godine u Zürichu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.