Na tržištu EA SPORTS UEFA EURO 2012

Objavljeno proširenje za FIFA Soccer 12

Na tržištu EA SPORTS UEFA EURO 2012

M. Skaka

Proizvođač video igara, Electronic Arts objavio je proširenje FIFA Soccer 12 igre na UEFA EURO 2012 'expansion pack' za PlayStation 3, PC i Xbox 360.

Jedina video igra sa oficijelnom licencom Euro 2012 koje 8. juna počinje u Poljskoj i Ukrajini već je u distribuciji u digitalnom formatu u Sjevernoj Americi i Evropi.

Igrači koji kupe ovo proširenje tako će moći igrati i sa reprezentacijama koje učestvuju na Euru kroz turnir sa grupnim i knockout fazama, te se boriti za trofej prvaka Evrope.



EA Sports također želi pronaći i najbolje igrače na svijetu na konzolama PlayStation 3 i Xbox 360 kroz seriju online turnira. Dva najbolja igrača na svakoj od konzola sastaće se na finalu evropskog prvenstva, na terenu Olimpijskog stadiona u Kijevu, par sati pred stvarnu finalnu utakmicu i odigrati za titulu prvaka Evrope.

UEFA EURO 2012 expansion pack sadrži i novi način igranja koji se zove "Expedition", a koji igračima omogućava da kreiraju, uređuju i takmiče se sa vlastitim timom protiv drugih evropskih nacija. Igrači će birati svog omiljenog fudbalera iz FIFA Soccer 12 da bude kapiten njihovog tima, te morati pobjeđivati u utakmicama kako bi "zaradili" bolje igrače iz poraženih ekipa - sve do konačne pobjede nad svih 53 reprezentacije Evrope.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.