Nadal osvojio turnir u pokeru

50.000 eura u humanitarne svrhe

Nadal osvojio turnir u pokeru

Najbolji svjetski teniser, Rafael Nadal se okušao kao igrač pokera na turniru u Pragu. Bio je to Nadalu prvi nastup uživo na nekom pokeraškom turniru, a za završnim je stolom pobijedio kolege sportaše poput bivših nogometaša Andrija Ševčenka i Ronalda, skijaša Alberta Tombe ili hokejašice na travi Fatime Moreire de Melo.

Nadal je osvojio 50.000 eura koje su poklonio u humanitarne svrhe, s obzirom da se radilo o takvom tipu turnira. Drugo je mjesto zauzela Moreira de Melo, treće Ševčenko, pa Negreanu, Ronaldo i Tomba. Inače, jedini pokeraški profesionalac za stolom bio je Daniel Negreanu

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.