Nadal se "nabacivao" Murrayu: Volim te, želim da te vidim

Nadal se "nabacivao" Murrayu: Volim te, želim da te vidim

Midhat Šljivak

Rafael Nadal, odlučio je da se malo našali sa Andyjom Murrayom, te mu je poslao nekoliko ljubavnih poruka pred njegovom djevojkom.

Dok je Murray sa djevojkom sjedio u restoranu, Nadal je slao poruke: "Volim te, želim da te vidim" i još nekoliko pjesama sličnog sadržaja. Na kraju je sve ispalo kao dobra zabava.

"Igramo svake nedjelje i veliki je pritisak, pa moramo malo da se opustimo. Sreo sam Andyja u jednom restoranu sa devojkom, dok sam ja bio sa nekim članovima svog tima i kolegama. Riješio sam da ga zezam malo, a pošto ne zna moj broj, poslao sam mu pet-šest poruka tipa: "Volim te, želim da te vidim", "Kada ćemo da se nađemo" i tako. Stavio sam ga u vrlo nezgodnu situaciju, a bilo mu je neprijatno da čita te poruke pred devojkom, dok smo se mi ostali sjajno zabavljali", rekao je Nadal.

Interesantan način za zezanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.