Najatraktivnija biciklistkinja svijeta ponovo provocira na Instagramu

Zaista je nestvarna

Najatraktivnija biciklistkinja svijeta ponovo provocira na Instagramu

S. Grebović

Lucia Javorčekova je slovačka biciklistkinja koja se do prije dvije godine aktivno bavila ovim sportom, nakon čega je odlučila da napravi mali zaokret u svojoj karijeri.

Ova fatalna 28-godišnjakinja odlučila je zaraditi na svom izgledu i to putem društvene mreže Instagram na kojoj ima preko milion i pol svojih pratitelja, mahom muškaraca.

U domovini je postala vrlo utjecajna u modnom svijetu, a nedavno je počela da dijeli i savjete za održavanje fizičke forme. 

U biciklizmu je bila i više nego uspješna budući da je 2018. bila šampion Slovačke u ženskoj konkurenciji. Ipak, promjena profesije joj je bila pun pogodak kako kaže i nije se pokajala.

Top Komentari

Ivica_Osim8
kakva bicikla kukavce uso ns profil 1000 slika, nidje bicikla, ***** ko i sve ostale sto objavljujete
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi