Milionerka visoka 155 cm i teška 44 kg, dok joj pudlicu vodi najogromniji tjelohranitelj na svijetu

Čuvena fotografija iz 2007. godine

Milionerka visoka 155 cm i teška 44 kg, dok joj pudlicu vodi najogromniji tjelohranitelj na svijetu

Admin Čaušević

Najpoznatije ličnosti na svijetu su primorane da anagažuju tjelohranitelje radi vlastite sigurnosti, međutim jedna fotografija je privukla nevjerovatnu pažnju i aktuelna je i 15 godina kasnije. 

Geri Halliwell je bivša članica grupe Spice Girls, a trenutno je supruga Christiana Hornera šefa Red Bulla, najboljeg tima u svijetu Formule 1.

Halliwell je prije decenije i pol skrenula na sebe ogromnu pažnju kada je angažovala zaista ogromnog tjelohranitelja pored kojeg je izgledala zaista sićušno.

Britanski novinari su ulovili bivšu pjevačicu kako šeta parkom zajedno sa svojim ličnim trenerom te ujedno tjelohraniteljem.

Britanska pjevačica je izazvala veliku pažnju na sebe 2007. godine kada je uočena sa ogromnim tjelohraniteljem

Visoka 155 cm pored svog zaštitara koji je ujedno vodio njenog psa Britanka se činila manjom od makovog zrna.

Oglasi

Inače, 195 cm visoki tjelohranitelj je slavnoj pjevačici bio i lični trener za odražavanje kondicije i bio je neka vrsta kućnog prijatelja.

Prema nekim informacijama Halliwell je svoju ličnu zaštitu na godišnjem nivou plaćala oko 65.000 dolara što i nije neki novac s ozbirom na njeno bogatstvo koje prelazi 100 miliona dolara.

Poznatoj pjevačici koja će u augustu proslaviti 51. rođendan već neko vrijeme nije potrebna zaštita, tačnije otkako je u braku sa Hornerom.

Ovaj par se vjenčao još 2015. godine, a do sada imaju sina rođenog 2017. godine. Iz prve veze Halliwell ima i još jednu kćerku.

Britanka iz vremena dok je imala problema sa bulimijom

Svojevremeno je zbog problema sa ishranom bila na ivici smrti jer je bolovala od bulimije i tada je vagala svega 44 kilograma.

Ipak, svi životni problemi su iza nje i sada sretno i zadovoljno uživa u društvu svoje porodice.

Oglasi