Najplaćenija sportašica zgrožena komentarima nakon što je pozirala u bikiniju: "Jeza me hvata"

Naomi Osaka napadnuta i bez ikakvog razloga

Najplaćenija sportašica zgrožena komentarima nakon što je pozirala u bikiniju: "Jeza me hvata"

E. Škorić

Američka teniserka Naomi Osaka (22) zgrožena je zbog silnih komentara nakon što je pozirala u bikiniju.

Pobjednica US Opena 2019. i Australian Opena 2019. objavila je fotografiju u bikiniju. Realno gledajući, ništa što ne rade sve djevojke njenih godina danas.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CC07-lBp2Jb/?utm_source=ig_embed[/instagram]

Nije ni previše toga pokazala, ali dužebrižnici su se javili i počeli da joj morališu kako ne bi trebalo da narušava dobar imidž koji ima u javnosti.

"Nemoj ići predaleko, ostani čedna, o tebi u javnosti postoji dobra slika, nemoj to upropastiti" i "Nemoj ići tako nisko", neki su od komentara.

"Želim samo reći da me jeza hvata od toga koliko mi ljudi piše da održim 'svoj nevini imidž' i da ne pokušavam biti neko ko nisam. Ne poznajete me, imam 22 godine, nosim badiće na bazenu. Zašto mislite da možete komentarisati to što nosim?" poručila je Naomi.

Prošle godine je zaradila 37,4 miliona dolara od turnirskih nagrada i sponzora, pa je postala najplaćenija sportašica na svijetu, nadmašivši rekord Marije Šarapove.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCWF4KQJBGG/?utm_source=ig_embed[/instagram]

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi