Najseksi predsjednica jednog fudbalskog kluba ponovo na ivici skandala: Ovaj put je potpuno gola...
Foto: Instagram

Striptiz u granicama dozvoljenog

Najseksi predsjednica jednog fudbalskog kluba ponovo na ivici skandala: Ovaj put je potpuno gola...

O. Lekić

Irina Morozyuk je prva žena koja je uspjela doći na čelo jednog fudbalskog kluba u Ukrajini.

Naime, Irina je predsjednica Lavova i ujedno supruga nekadašnjeg ukrajinskog reprezentativca Mykole Morozyuka.

Međutim, nije se atraktivna Irina u proteklom periodu nalazila u medijima samo zbog svoje formalne funkcije, već i zbog svojih "egizibicija" na društvenim mrežama. Tako je i dobila epitet "najseski predsjednice u fudbalu".

Ne libi se Irina pokazivati svoje "atribute" na društvenim mrežama, pa je tako znala izvoditi striptiz i u isto vrijeme žonglirati fudbalsku loptu, dok ju je pjevanje ukrajinske himne u donjem vešu zamalo koštalo odlaska u zatvor - zbog kaljanja ugleda države.

Sada se ponovo Irina našla "na ivici skandala".

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_ArH4dnvvG/[/instagram]

Ovaj put se skinula potpuno gola i zaplesala zavodljivi striptiz. Ipak, snimila je samo svoju sjenu i tako ipak ostala u "dozvoljenim granicama". Naravno, snimak je okačila na svoj Instagram.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi