Najveće kvote za polufinale Lige šampiona – AdmiralBet! Poklon 20KM za registraciju!

Najveće kvote za polufinale Lige šampiona – AdmiralBet! Poklon 20KM za registraciju!

Sponzorski tekst

Sportska kladionica AdmiralBet poklanja 20KM svim novoregistrovanim igračima.

Tim našeg Edina Džeke, savladao je Milan i prvi je finalista Lige šampiona. Edin Džeko u 37. godini igra maestralno i četvrti je Bosanac koji će zaigrati u finalu najelitnijeg evropskog takmičenja. Protiv koga će Džeko zaigrati 10. juna u Istambulu?


Ukoliko još uvijek nemate registrovan nalog na admiralbet.ba, sad je idealna prilika da to učinite, jer na poklon dobijate 20 KM Freebet-a dobrodošlice. Sve što treba da uradite jeste da kreirate i verifikujete svoj nalog najkasnije do 18.05.2023. godine ( 23.59h ) uz PROMO KOD: SPORTSPORT20.

Manchester City – Real Madrid

Na „Etihad“ stadionu od 21h, ekipa Pep Gvardiole izlazi na teren samo sa jednim zadatkom – „osveta“ za prethodnu sezonu.
Praktično je nemoguće da se neko ko prati fudbal, ne sjeća prošlogodišnjeg polufinala, gdje su „Građani“ nakon pobjede od 4:3 na domaćem terenu, savladani na „Bernabeu“ sa 3:1, a Real na kraju osvaja titulu pobjedom nad Liverpool-om.


Prvi meč prikazao nam je prelijep fudbal, dva prekrasna gola Vinicius Junior-a za Madriđane i Kevin De Bruyne-a za M. City, pregršt šansi na obje strane, ali i specijalnost P. Gvardiole da dominira u posjedu lopte. Ne sumnjamo da će tako biti i večeras, tako da je svakako očekivati jedan Real Madrid koji startuje oprezno i čeka svoju priliku za napad iz kontre.
Pošto je Barselona već proslavila titulu La Lige, Real Madrid je sigurno sav svoj fokus okrenuo na Ligu šampiona, a „ruku na srce“, ovo i jeste njihovo takmičenje. Apsolutni su rekorder sa 14. osvojenih titula, pa je ovo sigurno razlog da se večeras niko ne usudi da podcijeni Madriđane.


Bez obzira što je zbog impresivnog niza pobjeda, domaćeg terena i želje za „osvetom“, ekipa Pepa Gvardiole, koju u napadu predvodi vjerovatno najbolji napadač današnjice – E. Halaand, danas favorizovana kvotom od 1.70 za pobjedu, igra na Madriđane danas pruža šansu za vrhunski profit – 5.51.


Sigurno da su danas igračima, svakako interesantne i popularne „igre na golove“, gdje je GG3+ kvota 1.85, a za samo gol više GG4+ kvota je 2.55.


Da budete u toku sa svim prednostima igre i zabave na AdmiralBet online platformi, zapratite AdmiralBet BiH Instagram i Facebook nalog.

*kvote su podložne promjenama, ali AdmiralBet u svakom trenutku nudi najveće kvote
AdmiralBet – više od igre!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.