Nakon sezone iz snova: Snima se film o Jamieju Vardyju

Hollywood zainteresovan za priču

Nakon sezone iz snova: Snima se film o Jamieju Vardyju

Midhat Šljivak

Jamie Vardy je u ovom trenutku vjerovatno jedna od najvećih zvijezda u svijetu fudbala.

Sjajni napadač predvodi Leicester na putu ka šampionskoj tituli, a ostalo je da se odigra još sedam kola do kraja sezone.

Priča o Vardyju privukla je i producente iz Hollywooda, koji će nakon Evropskog prvenstva da snime film o engleskom fudbaleru.

"Želimo da snimimo film što prije, ali ćemo sačekati do kraja Evropskog prvenstva, gdje bi priča završila. Uvijek smo vjerovali da bi Jamiejeva priča mogla biti međunarodni hit i u filmu želimo glumce koji su globalno poznati"; rekao je producent Adrian Butchart.

Ulogu Vardyja bi trebao igrati član grupe One Direction Louis Tomlinson. On je pored pjevačke karijere također i jako dobar fudbaler, a igrao je u Doncaster Roversima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi