Naloženo raspisivanje međunarodne potjernice za Zdravkom Mamićem

Naći će se na listi Interpola

Naloženo raspisivanje međunarodne potjernice za Zdravkom Mamićem

Županijski sud u Osijeku naložio je raspisivanje međunarodne potjernice za Zdravkom Mamićem. 

Nekadašnji prvi čovjek Dinamo Zagreba osuđen je prije nekoliko dana na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama, a danas su za njega stigle još gore vijesti.

Naime, Sud u Osijeku naložio je da se raspiše međunarodna potjernica za njim i Mamić će se uskoro naći na spisku Interpola.

Podsjetimo, nekadašnji prvi čovjek Dinamo Zagreba proteklih dana boravi u Bosni i Hercegovini, tačnije u Međugorju, a jučer je između ostalog razgovarao i sa čelnicima bh. premijerligaša GOŠK-a te je već ranije najavio da ćemo ga od naredne sezone često gledati na utakmica Premijer lige BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi