'Nameračio' se na Hrvate: M'bia je u finišu srušio i Dinamo

Kamerunac koban za hrvatske klubove

'Nameračio' se na Hrvate: M'bia je u finišu srušio i Dinamo

Teme:

Stephane M'Bia je u četvrtak u prvoj minuti sudijske nadoknade šokirao i rastužio riječku Armadu, koja se već pripremila da proslavi veliku pobjedu svog kluba nad osvajačem Evropske lige.

Isti igrač je 2007. godine u dresu Rennesa spriječio velikog rivala Rijeke, Dinamo iz Zagreba, da trijumfuje u Francuskoj u sklopu tadašnjeg Kupa UEFA. Tada je M'bia u 88. minuti postigao pogodak za 1:1 i tako uskratio Modrim tri boda. Da stvar bude gora, taj je gol izbacio Dinamo iz takmičenja a umjesto Zagrepčana dalje je prošao Brann.

Kamerunac je očigledno posebno inspirisan protiv hrvatskih klubova, a ostaje da se vidi šta će uraditi u domaćem ogledu Seville protiv hrabre Rijeke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti