Napadaču na Kvitovu produžena zatvorska kazna

Radim Zondra neće još dugo biti na slobodi

Napadaču na Kvitovu produžena zatvorska kazna

Radimu Zondri, muškarcu koji je u prosincu 2016 napao češku teniserku Petru Kvitovu prilikom provale u njenu kuću, te joj pritom nožem ozlijedio dominantnu lijevu ruku, produžena je zatvorska kazna s 8 na 11 godina, javio je češki sud. 

"Izmijenili smo klasifikaciju djela, napad i nanošenje ozljeda smo zamijenili s pljačkom i napadom što donosi jednu godinu zatvora više", izjavio je glasnogovornik suda u Olomoucu, u istočnom dijelu Češke.

Dvostrukoj osvajačici grand slam turnira u Wimbledonu, 29-godišnjoj Kvitovoj je u napadu u prosincu 2016. ozlijeđena lijeva ruka dok se borila s pljačkašem koji je provalio u njen dom u Prostejovu, lažno se predstavivši kao serviser za centralno grijanje.

Liječnici su strahovali da bi ozljede mogle okončati njenu igračku karijeru, ali se Kvitova ipak uspjela vratiti na teniske terene i to na najvišoj razini. Trenutačno nastupa na turniru u Brisbaneu kao sedma tenisačica svijeta i priprema se za prvi grand slam turnir sezone Australian Open na kojem je prošle godine igrala finale.

Top Komentari

Sanska_Prangija
.ebem vas u sred prosinca vise, daj pišite da skontamo i mi koji smo ucili BOSANSKI od staraca..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi