Foto: Screenshot

Rođendanski poklon

Nasjeo na foru: Saigrači nasamarili Chicharita

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda Javier Chicharito Hernandez je u četvrtak proslavio svoj 29. rođendan, a njegove reprezentativne kolege su se potrudile da mu prirede pravo iznenađenje pred prijateljsku utakmicu Meksika i Irske.

Njegovi saigrači su donijeli veliku rođendanski tortu kao poklon za Chicharita, ali kada je Meksikanac krenuo zagristi komad primamljivog deserta, njegovi saigrači su se odlučili našaliti i gurnuti njegovu glavu u tortu.

Šala je, očigledno, uspjela, a dok je Chicharito pokušavao očistiti svoje lice svi prisutni su se "valjali" od smijeha.

Opuštena i "neozbiljna" atmosfera Meksikanaca se očigledno nije prenijela na teren s obzirom da je Meksiko slavio laganu pobjedu protiv Irske rezultatom 3:1. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije