Nasrijeva djevojka: Je*o Francusku! Je*o Deschampsa!

Kad dečko nije na spisku

Nasrijeva djevojka: Je*o Francusku! Je*o Deschampsa!

Djevojka Samira Nasrija uputila psovke na račun selektora francuske reprezentacije Didiera Deschampsa. Na svom Twitter profilu manekenka nije štedila pogrdne riječi na račun legendarnog francuskog fudbalera, a sada selektora Galskih pijetlova.

Izostanak Samira Nasrija sa spiska putnika za Mundijal u Brazilu žestoko je naljutilo njegovu djevojku Anaru Atanes. 

Manekenka nije štedila riječi na svom Twitter profilu, a psovke upućene selektoru Didieru Deschampsu je ponovila dva puta.

"Da razjasnimo, nisam ljuta, moj dečko će biti sa mnom u naredna dva mjeseca, samo mislim da zaslužuje određeno poštovanje", napisala je Atanesova, a prethodno:

"U slučaju da niste fino pročitali moj tweet...ponoviti ću...je*o Francusku!!!!! Je*o Deschampsa!", napisala je očito veoma iznervirana djevojka Samira Nasrija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti