Nastao haos: Bivša djevojka Nasriju hakovala Twitter profil

Otkrila mnoge stvari

Nastao haos: Bivša djevojka Nasriju hakovala Twitter profil

E. Čaušević

Fudbaleri Seville, Samir Nasri, jučer je dospio u centar skandala nakon što je "provaljen" njegov zvanični Twitter profil.

Fanovi francuskog rivala bili su u čudu kada su se na Nasrijevom Twitteru počeli pojavljivati čudni statusi iz minute u minutu. Naime, Nasri je odgovorio na jedan post profila Drip Doctors, odnosno privatne ordinacije u kojoj je Nasri koristio usluge.

Francuski igrač je ljetos boravio u ovoj ordinaciji u kojoj se koristio tretmane kako bi bio spreman za sezonu, te kako bi konačno očvrsnuo na učestale povrede. Međutim, haos je nastao kada je Nasri odgovorio na statis Drip Doctorsa koji se pohvalio da je Nasri koristio usluge ovih doktora, te da je zbog toga ponovo pravoj formi.

"Također ste mi osigurali seksualne usluge odmah noć nakon toga. Zato svi trebate da idete u ovu ordinaciju. Jer je ku*va sa ove slike došla u hotel i je**la se sa mnom iste noći", pisalo je na Nasrijevom Twitteru.

Ovi statusi nastavili su se u istom kontekstu, ali ih je Twitter brisao ubrzo nakon toga. Međutim, bilo je onih koji su uspjeli da to zabilježe za sva vremena. Ubrzo nakon toga oglasio se i Nasri koji je izjavio da je sve ovo djelo njegove bivše djevojke Anare Atanes koja je pisala ove statuse.

I ona sama je priznala da je to uradila jer je željela da svi znaju da su oni prekinuli prije nekoliko mjeseci jer ju je Nasri prevario sa medicinskom sestrom iz navedene klinike. Na kraju se Nasri oglasio:

"Moj profil je 'provaljen' i izvinjavam se zbog svega što se desilo".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti