Natasha Wicks se vraća u ring

Bivša UFC ring djevojka ima novi angažman

Natasha Wicks se vraća u ring

M. Skaka

Kada se spomenu UFC djevojke iz ringa, većina onih koji prate ovo takmičenje odmah će pomisliti na Arianny Celeste. Međutim, sve djevojke iz ringa plijene pažnju, pa i pored krvi i udaraca u kavezu, često jedva čekamo zvuk gonga.

Jedna od djevojaka koja je sigurno ostavila traga u oktagonu je i Natasha Wicks koja je u ringu provela samo nešto manje god godinu dana, a onda na razočarenje mnogih nestala.

Ipak, Natasha Wicks se vraća u ring i to kao dio novog takmičenja pod nazivom Invictus koje starta 28. aprila.

Invictus je novo takmičenje u brobama, ali ovaj put samo za žene. Ozbiljnost u organizaciji takmičenja garantuju imena kao što su Liz Carmouche ili bivši Strikeforce šampion Marloes Coenen, te glavni promoter Shannon Knapp.

Čim je krenula priča o Invictusu bilo je jasno da će okupiti neke zaista dobre žene borce, a sada, kada su počeli predstavljati i djevojke koje će prohodati ringom u pauzama borbi, jasno je da će to biti takmičenje vrijedno pažnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.