Navijač Uniteda 'izdominirao' Liverpool na Twitteru

Natjerao ih da mijenjaju profil

Navijač Uniteda 'izdominirao' Liverpool na Twitteru

Manchester United će danas na Wembleyju igrati finale EFL Cupa protiv Southamptona, protiv kojeg će tražiti prvi trofej u ovoj sezoni.

Crveni đavoli imaju motiv više da osvoje ovaj Kup jer bi u tom slučaju postali najtrofejniji engleski klub. 

Trenutno je United na brojci od 41 trofeja, koliko ima i Liverpool koji i dalje na svakom koraku ponosno ističe da je najtrofejniji klub u Engleskoj.

To je Redsima pisalo i na zvaničnom accountu na Twitteru, gdje je u opisu profila stajalo: "Zvanični account Liverpoola, najtrofejnijeg engleskog kluba sa 41 titulom".

Međutim, jedan korisnik ove društvene mreže pod imenom 'Jose' je jednom objavom natjerao Liverpool da promijeni taj opis, iako ni sam nije slutio da će njegova poruka tako odjeknuti.

"Liverpool će morati promijeniti opis na Twitteru ukoliko United osvoji EFL Kup u nedjelju", napisao je Jose, nakon čega su u Liverpoolu zaista reagovali i u opisu ostavili samo: "Zvanični account Liverpoola". Poranili su, za svaki slučaj...

Zanimljivo je bilo vidjeti i reakciju pomenutog navijača Manchester Uniteda Josea, koji je nakon toga napisao: "Ne mogu se prestati smijati jer sam natjerao Liverpool da promijeni opis". 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije