Foto: Screenshot

Euforični navijač pao sa visokog spomenika

Navijača Reala proslava titule umalo koštala života

Nakon subotnje pobjede nad Juventusom u finalu Lige prvaka među navijačima Real Madrida je zavladala euforija, a jedan navijač je bio toliko ushićen da se odlučio popeti na visoki spomenik u Palma de Mallorci.

Nepoznati navijač se odlučio popeti na visoki obelisk, a njegov pokušaj imitiranja Spidermana je mogao imati tragičan kraj kada je pao sa visine od pet-šest metara.

Nesretni čovjek je pao na kamene stepenice ispod obeliska, a nakon što je hitno prevezen u bolnicu utvrđeno je da je zadobio povrede kičme i glave.

On se nalazi u bolnici Son Espases, ali njegovo trenutno stanje nije poznato.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi