Navijači Dortmunda pale dresove, Goetzea čuva policija

Ne mogu da oproste mladom fudbaleru

Navijači Dortmunda pale dresove, Goetzea čuva policija

Još uvijek se ne stišava bura oko prelaska Marija Goetzea u redove Bayerna iz Minhena. 

Ovaj transfer posebno je pogodio navijače Borussije koji se osjećaju izdanim. Mladi fudbaler odlučio je da karijeru nastavi u redovima najtrofejnije ekipe iz Njemačke. 

 

Izrevoltirani navijači Borussije Dortmund već su počeli da pale njegove dresove. Na treningu ekipe iz Dortmuda jučer su bila i dva policajca u civilu, a nakon što je objavljen transfer na udaru se našao i njegov facebook profil koji je bio zatrpan uvrijedljivim porukama za mladog Nijemca. Paljenje dresova i uvrede od strane navijača Dortmunad pogledajte u videu ispod. 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.