Navijači Leccea upali na teren, tukli redare i divljali

Nakon neuspjeha kluba

Navijači Leccea upali na teren, tukli redare i divljali

Teme:

Ekipa Leccea nije uspjela da se plasira u Seriju B te će i naredne sezone nastupati u trećem rangu italijanskog fudbala.

Današnji remi sa ekipom Carpija navijače Leccea je razbjesnio te su oni utrčali na teren sa željom da se obračunaju sa igračima i čelnicima kluba koji su se na vrijeme sklonili.

Došlo je do manjeg sukoba sa redarima, a uništeno je i par klupa i stakala na stadionu. Prema informacijama koje dolaze iz Italije, navijači Leccea su divljanje nastavili i van stadiona, a navodno su zapalili i policijsko vozilo.

U prilogu pogledajte kako je današnji incident izgledao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.