Navijači Malage zbog ulaznica proveli noć na ulici

Žele u Porto

Navijači Malage zbog ulaznica proveli noć na ulici

Edmir Škorić

Stotine Malaginih navijača provelo je noć na ulici kako bi se domogli 915 ulaznica za utakmicu Lige prvaka protiv Porta.

Andalužani u osmini finala Lige prvaka igraju protiv Porta, a prvi susret igra se 19. februara i zasad je pušteno 915 ulaznica za prodaju, dok je ukupno Malaga dobila 2500 ulaznica za svoje navijače za utakmicu u Portu.

 

Mnogi žele biti dio tog spektakla, pa su za prvu "turu" rasprodaje ulaznica odlučili noć provesti na ulici, makar bilo hladno vrijeme. Spavali su ispred jedne od putničkih agencija gdje su se ulaznice prodavale.

 

Nisu svi bili te sreće da kupe ulaznicu, a svih 915 ulaznica "planulo" je za manje od pola sata. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.