Navijači Napolija tražili od Dilette da pokaže grudi, ona je to već učinila

Fotografije nisu za mlađe od 18 godina

Navijači Napolija tražili od Dilette da pokaže grudi, ona je to već učinila

O. Lekić

Italijanska sportska novinarka Diletta Leotta je san svih fudbalskih navijača

Na kojem god stadionu da se pojavi Diletti polazi za rukom da zasjeni igrače na terenu, a nimalo ugodno nije joj bilo protekle sedmice u Napulju, na utakmici koju su odigrali Napoli i Brescia (2:1).

Naime, prije utakmice Diletta je prošetala travnjakom u ružičastoj suknji i bijeloj majičici, a njezino tijelo izgledalo je toliko savršeno da se Napolijevi navijači nisu mogli suzdržati od neumjesnih komentara.

Od pogleda na njezine obline zapjevali su joj: "Izbaci grudi, Diletta, izbaci grudi", na što se ona samo nasmijala i palcom prema dolje pokazala da se to neće dogoditi, ali dogodilo se. Doduše, nešto ranije.

Prije nekoliko mjeseci ova zanosna novinarka doživjela je neugodnost kada joj je hakiran mobitel u kojem su bile njezine gole fotografije koje su bile dio privatane arhive. Fotografije (možete ih pogledati OVDJE) brzo su se proširile internetom, a u međuvremenu Diletti je porasla popularnost toliko da je danas samo na Instagramu prati skoro pet miliona ljudi.

Svim svojim fanovima ljetos je priredila razočarenje kada je priznala da ljubi boksera Daniela Scardina.

Top Komentari

MaDaj
pornporn.ba ... najbolji fazon je: dobijes bananu ako kazes vulgarnu rijec. A autori dijele porno slike i to je sasvim uredu hahahha zini zemljo ja zelim odavde !!
6 3
nedoni46
jel vi znate da ima djece na ovoj vašoj stranici? hajde to i nekako, od 13 počinju gledati ali brate stranica je za sport a ove fute voditeljice, wanda i ona ofajla od predstavnice kluba ne trebaju ovdje biti
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.