Navijači Rivera pljuvali i vrijeđali Messija

Incident na aerodromu...

Navijači Rivera pljuvali i vrijeđali Messija

Argentinski reprezentativac Lionel Messi doživio je veliku neugodnost na aerodromu u Tokiju. 

Veliki broj navijača River Platea našao se na kontroli pasoša zajedno sa fudbalerima Barcelone, a situacija je eskalirala do te mjere da jedan od njih vrijeđao i potom pljunuo Lionela Messija. 

Veći sukob spriječen je zahvaljujući brzoj reakciji Luisa Enriquea i Javiera Mascherana, a osiguranje je odvelo argentinske huligane iz prostora za pregled pasoša kako bi igrači Barcelone nesmetano mogli napustiti Tokio.

Podsjećamo, Barcelona je po treći put osvojila naslov Svjetskog klupskog prvaka savladavši jučer u Yokohami River Plate s glatkih 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije